Домът ви се нуждае от пребоядисване? Може би мислите сами да се заемете с проекта за пребоядисване, но обмислихте ли го внимателно? Много хора смятат, че ще спестят пари така, но в крайна сметка са недоволни от цялата работа.

Тук ще обсъдим причините, поради които наемането на професионален майстор е най-доброто решение, което ще вземете.

  • Те дават страхотни резултати

Въпреки че ще звучи страхотно да кажете, че сте боядисали сами, професионален бояджия ще го направи перфектно. Непрофесионалистите допускат често срещани грешки като разливане на боята върху килими и настилки, зацапване на первази, корнизи и др., размазани линии между стени и тавани.

С нас знаете, че точните професионални майстори, които дават отличен резултат. С правилните мерки и инструменти ще се погрижим боята ви да издържи по-дълго и да получите пълна стойност на парите си.

  • Те осигуряват цялата мъчителна подготовка

Подготовката на вашите стени и повърхности, така че да са готови за боята, е абсолютно трудоемка, но изключително важна за постигане на красиви дълготрайни резултати. Остъргване, шлайфане, почистване на стените, облепването на прозорци и врати, предпазването на пода и т.н. – това са необходими предпоставки, преди да започне действителната работа по боядисване. Квалифициран бояджия знае колко важни са тези подготовки и от опит знае, че няма пряк път до перфектен резултат.

  • Можете да спестите много време

Чудили ли сте се какво се случва, когато аматьор боядисва и няма представа как да подходи към целия процес? Най-смущаващата от всички възможни грешки е времето, което ще отнеме. Майсторът може да се справи в рамките на ден или два, докато на вас ще отнемете много повече, справяйки се с работа, деца и ежедневния си живот.

Не само това, но по време на всичко това стаята ви ще бъде разбутана, неизползваема и вие няма да имате време за почивка. Не забравяйте, времето е пари, което ни отвежда до следващата точка.

  • Можете да спестите пари (Да, чухте правилно)

Основната причина, поради която хората решават да се справят сами, е за да спестят пари. Но крайната цена може да ви изненада. Сумата, която инвестирате в тиксо, найлони, четки, валяци и боя, може да увеличи значително разходите ви. Освен да згрешите при избора на грунд, цвят на боята и инструменти и в крайна сметка да купувите повече, за да коригирате. Да не забравяме безбройните пътувания до магазините.

Обобщавайки всичко, цената на професионален бояджия може да изглежда висока, но няма да е много повече, отколкото ще ви струва се опитате  сами. Наемете професионалистите на maistor-remont и спестете време и пари!

Убедихме ли ви достатъчно? В maistor-remont сме специализирани в основни и освежителни ремонти и ще се радваме да ви помогнем при следващото ви боядисване. Ако сте решени да спестите време, разправии и дори малко пари, свържете с нас.